tiistai 29. toukokuuta 2018

Aktiivisuusranneke

Kesä on jo alkanut, vaikka kalenterissa ollaankin vasta toukokuussa. Aurinkoa ja lämmintä piisaa. Niinpä onkin päänupille ja muullekin kropalle hyödyllistä viettää aikaa ulkona. Itse kuulun niihin ihmisiin, jotka ovat innostuneet käyttämään mittareita kävellessä ja pyöräillessä. Maastopyöräni ohjaustangossa on matka-nopeus -mittari ja ranteessani aktiivisuusranneke, jonka hankin muutama kuukausi sitten.

Lisää tietoa <<< KLIKKAA

Kunto Plus -lehti 3-2018 kertoo sivulla 60 seuraavaa aktiivisuusrannekkeista:

Aktiivisuusranneke voi olla oiva apuri omien kuntoilutavoitteiden saavuttamisessa. Rannekkeiden laaja valikoima aiheuttaa kuitenkin ostajalle päänvaivaa. Testasimme sekä edullisia että kalliimpia rannekkeita, jotta sinä löytäisit itsellesi sopivan.
Rannekkeen hyödyt
Kannustaa liikkumaan. Aktiivisuusrannekkeen voi asettaa ilmoittamaan aina, kun olet ollut liian kauan paikallasi. Ranneke voi myös kertoa, kun olet saavuttanut päivittäisen askeltavoitteesi tai antaa kehuja hyvin tehdystä treenistä.
Auttaa pitämään painon vakaana. Useimmat rannekkeet pystyvät laskemaan, kuinka paljon energiaa treeni kuluttaa, jolloin voit sovittaa ruoka-annoksesi vastaamaan kulutustasi ja välttää liikakilot.
Mittaa unta. Monet rannekkeet seuraavat treenisuoritusten lisäksi myös yöunta. Jotkut rannekkeet jopa herättävät käyttäjän tietyn unisyklin päättyessä ja muistuttavat nukkujaa vaihtamaan nukkuma-asentoa, mikä parantaa unen laatua.

Ei kommentteja: