maanantai 18. elokuuta 2014


HENKILÖKOHTAINEN TREENIOHJELMA JA/TAI RUOKAVALIO JUURI SINULLE

Aloittaessani oman kuntoiluni painoharjoitteluineen tosissani 1960-luvun loppupuolella tietoa oli saatavilla kovasti niukasti. Kirjastossa toki oli joitain ravintoa ja liikuntaa koskettelevia opuksia. Oli myös muutama amerikkalainen lehti kertomassa perustietoa noista aiheista. 

Kuntosaleilla oli monentasoisia ohjaajia. Jotkut luulivat jotain tietävänsä ja jotkut todella tiesivätkin ... ainakin itselleen sopivia juttuja.

Vaikka erehtymällä sanotaan opittavan, oli turhauttavaa etsiä kuukausi ja jopa vuosi toisensa jälkeen itselle sopivaa tietoa toteutettavaksi omassa elämässäni.

1970-luvulla ilmestyi jo muutamia asiallisia lehtiä kuntoilusta ja paljosta siihen liittyvästä myös suomeksi.

1980-luvulla alkoi koteihin ilmestyä tietokoneita. Internetin laajentuessa oli kaikilla koneen omistajilla mahdollisuus saada informaatiota miltei kaikesta tarpeellisesta, niin myös kuntoilusta ja ravinnosta.

1980-luvulla alkoi kuntosaleille ilmaantua koulutuksen saaneita ohjaajia. Lyhyt koulutus ilman vuosien omaa treenikokemusta ja hyvää ihmistuntemusta ei riitä mielestäni pätevyyteen opastaa iältään, kunnoltaan ja edellytyksiltään hyvin erilaisia ihmisiä.

Tällä hetkellä netti on pullollaan erilaisia tarjouksia tai peräti ilmaisia ohjelmia valinnaksi laihdutus-, lihasmassa- tai kuntoprojektiin. Ongelma on yleensä siinä, että ne eivät ole millään lailla henkilökohtaisia. Kokemattoman ja vähän kokeneemmankin kuntoilijan on niitä siksi melko hankala toteuttaa omassa arjessaan.

Toinen mahdollisuus on palkata itselleen personal trainer. Heitä löytää vaivattomasti ainakin suurimmilta paikkakunnilta. Osa on päteviä valmentajia, joilla on omaa treenikokemusta ja ihmistuntemustakin saattaa olla. Jos sellaisen löydät ja olet valmis maksamaan ensin treeni- ja ravinto-ohjelmasta ja sitten vielä 50-100 euroa tunnilta opastuksesta, niin suosittelen.

Kolmas vaihtoehto on, että tilaat minulta kolmiosaisen henkilökohtaisen kunto-oppaan. Saat koko noin 150-sivuisen paketin (perustieto, treeninohjelma ja ruokavalio) yhdellä personal trainerin tuntitaksalla. Olen mielestäni parempi vaihtoehto useimmille noille valmentajille myös sen takia, että minulla on:
  • yli 45 vuoden monipuolinen kuntoilukokemus
  • yli 35 vuoden valmentajakokemus, josta yli 15 vuotta kuntosaliohjaajana
  • monipuolinen työkokemus kaikenlaisten ihmisten parissa ..
Haluatpa sitten laihduttaa, kasvattaa lihaksiasi tai kohentaa yleiskuntoasi, olen valmis Sinua auttamaan. Vaikka en tule Sinua salille, kotiasi tai lenkkipoluillesi opastamaan, luon Sinulle ohjelmat, joilla on mahdollisuus onnistua. Jos ongelmia jossain vaiheessa ilmenee, saat minulta ilmaista nettitukea.

Kaikki on kiinni Sinusta itsestäsi, siitä miten panostat toteuttamiseen.

Toimi nyt ja lataa kyselykaavake suoraan seuraavasta linkistä: lataa kyselykaavake koneellesi. Siitä löytyvät myös lisätiedot ja hinnat.

HUOM! Jo ennestäänkin edullinen kolmiosainen opas on 30 prosentin alennuksessa elokuun loppuun asti.

PÄIVÄN AJATELMA

Se, että on kiitollinen ja arvostaa elämänsä ihmisiä ja asioita,
itse asiassa houkuttaa lisää näitä arvostettuja asioita elämään.

Northrup Christiane

positiivarit.fi


Ei kommentteja: