perjantai 14. helmikuuta 2014


HIMPUN VERRAN LISÄÄ TESTOSTERONISTA

Olen seurannut ahkerasti talviolympialaisia etenkin itseäni kiinnostavien suomalaislajien osalta. Siksi tekstin väsääminen tänne blogiin on ollut laiskaa, sillä tavanomaisen kolmen sijasta tämä on toinen ja samalla viikon viimeinen. 

Jatkan edelleen aiheesta testosteroni. Sen määrä elimistössä vaikuttaa suurelta osin siihen miten jaksaa treenata ja palautua treenistä sekä mitkä ovat tulokset voiman ja massan kasvun suhteen. Kertaa nämä pari aikaisempaa tekstiäni:
Tavoitteenani on kirjoittaa blogissani sellaisista asioista, joista itselläni henkilökohtaisesti on muutakin kuin pelkkiä luuloja. 64 elämääni vuoteen mahtuukin paljon kokemuksia yhdestä sun toisesta jutusta. Niitä on myös testosteronista ja anabolisista steroideista. Kuten muistakin lääkeaineista, on noistakin oikein käytettyinä apua suurestikin. Eipä niitä muuten käytettäisikään. Avun ohella lääkeaineilla on aina sivuvaikutuksia. Osa niistä ilmenee välittömästi ja osa vasta vuosien tai jopa vuosikymmenien kuluttua. Anabolisten steroidien ja testosteronin haittavaikutuksiin voit tutustua klikkaamalla tätä tai tätä.

Nuori ihminen, jolla on jo muutenkin optimaalinen hormonitoiminta - ei siis ole lääkettä tarvitseva sairas - pääsee melko hyviin tuloksiin treenaamalla oikein, syömällä määrällisesti ja laadullisesti riittävästi, antamalla aikaa levolle ja rauhalliselle stressittömälle mielenlaadulle. Kannattaa jo nuoresta pitäen satsata fyysiseen ja henkiseen terveyteen ja muistaa, että siten on edessä useita vuosikymmeniä sopusointuista elämää. Se on tärkeämpi kuin valtava lihasmassa tai -voima, jotka hupenevat nopeasti kun treeni vähenee tai loppuu kokonaan.

Aloita kokonaisvaltainen kuntoprojekti tilaamalla minulta Kunto-opas, joka runsaan perustiedon lisäksi sisältää juuri Sinulle soveltuvan treeniohjelman ja ruokavalion.D-VITAMIINI

Olen jo pari kuukautta käyttänyt Suomen terveysravinnon D3-vitamiinia. Purkissa oli aluksi 360 kapselia, jotka sisältävät 50 mikrogrammaa D3:a. Yksi kapseli päivässä siis riittää. 
  • D-vitamiini imeytyy parhaiten öljypohjaisista kapseleista
  • D-vitamiini valmistetaan Sveitsissä GMP- ja ISO-sertifioiduissa tuotantotiloissa
  • Paketin mukana laatutodistus josta selviää mitattu D-vitamiinipitoisuus
  • Vuoden annos (360 kapselia) kampanjahinnalla 39,90 €, tehokkuus 20 tai 50 mikrogrammaa
  • Tuote-erien D-vitamiinipitoisuudet mitattu Eurofins-laboratoriossa
  • Tilaajalahjaksi korkeatasoinen Terveysopas-lehti, jossa on arvokasta tietoa mm. uusimmasta D-vitamiinitutkimuksesta 
Lisätietoja löydät alla olevaa kuvaa klikkaamalla.PÄIVÄN AJATELMA

Tärkeintä elämässä ei ole se että
näemme sen mitä on jossain kaukana,
vaan se, että teemme sen mikä on
suoraan edessämme.

Thomas Carlyle

positiivarit.fiHYVÄÄ VIIKONLOPPUA ...


Ei kommentteja: