maanantai 19. elokuuta 2013

Moskovan MM-kisat ja Ninni Adalmina


Tämänkertaiset yleisurheilun MM-kisat ovat ohitse. Huiput olivat edelleen huippuja ... kuten Tero Pitkämäki, taas kerran Suomen ainoa mitaliurheilija. Lähelle kansainvälistä kärkeä hänen lisäkseen ylsi vain Antti Ruuskanen keihäänheiton kuudennella sijallaan.

Positiivisia yllätyksiä Teron lisäksi olivat Nooralotta Neziri uudella Suomen ennätyksellään ja 
Hanna-Maari Latvala välieräpaikallaan.

Kisoissa tehdyt urheilusuoritukset ovat kerrassaan käsittämättömiä, jos niitä verrataan tavallisten "sohvaperunoiden" ähellyksiin. Uskoisin, että mies, joka ei ole koskaan pitänyt keihästä kädessään saatikka sitä heittänyt, saisi tulokseksi korkeintaan neljänneksen Pitkämäen lukemista eli hieman yli 20 metriä. 100 metrin aidoissa urheilua harrastamaton nainen kompastuisi ensimmäiseen aitaan ja 200 metrin juoksuun menisi aikaa tuplasti Hanna-Maarin aikaan verrattuna.

1.5-vuotias Ninni Adalmina ei saa ammattilaisvalmennusta eikä tee punttitreenejä. Kovasti tyttökissani kuitenkin juoksentelee ja hyppelee. Välillä se saattaa ottaa lyhyen vauhdin ja sitten ponkaista pari metriä pitkän hypyn 60 senttiä korkealle sängylle. Suhteutettuna kissani kokoon tuo suoritus päihittää kevyesti samalla kertaa sekä Brittney Reesen pituushyppytuloksen (701) että Svetlana Skolinan  korkeushyppytuloksen (203).

Kymmeniä kertoja päivässä Ninni hyppää noin metrin korkeudelle jääkaapin päälle. Se on kovempi suoritus kuin Jelena Isinbajevan 489 ... mutta ilman vauhtia ja ilman seivästä.LIHAVUUS EI OLE ONGELMANA VAIN LÄNSIMAISSA

Tässä muutama otsikko:
  • Kiina lihoo ja sairastuu
  • Vaurastuvassa Kiinassa jo yli 80 prosenttia kuolemista johtuu elintapasairauksista
  • Rikastuminen kasvattaa kansan vyötäröä. Hebeiläinen nuorimies aikoo pudottaa 60 kiloa kovalla kuurilla.
Lue koko artikkeli: hs.fi


HENKILÖKOHTAINEN KUNTO-OPAS TARJOUKSESSA VIELÄ PARI VIIKKOA

Mikäli Sinulla ei ole vaikeaa tai sairaalloista lihavuutta, vaan painoindeksisi on alle 35, olen valmis tekemään Sinulle noin 130-sivuisen henkilökohtaisen oppaan hintaan 50 euroa. 

Opas sisältää Sinulle soveltuvien ravinto- ja treeniohjelmien lisäksi kaiken tarvittavan perustiedon ravinnosta, liikunnasta, levosta ja henkisestä puolesta. 

Lisätietoa saat klikkaamalla tästä.


PÄIVÄN AJATELMA

Elämä on sitä mitä meille tapahtuu
sillä aikaa kun teemme muita suunnitelmia.


Thomas la Mance

Ei kommentteja: