perjantai 22. maaliskuuta 2013


IKÄ ON VAIN HIDASTE - EI ESTE HUIMIIN FYYSISIIN SAAVUTUKSIIN

Eilisessä Jim-kanavan ohjelmassa Guinness World Records oli monta huimaa fyysistäkin saavutusta.
Siinä näytettiin muun muassa kuinka 92-vuotias hankalasti kävelevä mies kiinnitettiin kaksitasoisen
lentokoneen yläsiiven päälle seisomaan. Kone nousi ilmaan ja kiiti siellä melkoista vauhtia yli kymmenen minuuttia.

Toisena ennätystehtailijana oli hieman yli viisikymppinen Ashrita Furman, jolle innoituksen valtavaan
määrään Guinness-ennätyksiä oli antanut alunperin intialainen Sri Chinmoy. Ashrita suoritti ohjelmassa esimerkiksi puolimaratonin välihypyillä.

Kolmantena tähtenä ohjelmassa oli mukana brittiläinen Paddy Doyle, jolla on hallussaan hirmuinen määrä etenkin fyysistä kestävyyttä koskevia ennätyksiä.

Voit katsoa ohjelman jälkikäteen klikkaamalla tästä.

Vaikka ei kuuluisikaan Guiness-ennätysten tehtailijoihin, voi runsailla ikävuosillakin harrastaa liikuntaa huomattavia määriä. Siitä oli osoituksena edellisiltana Puoli seitsemän-ohjelmassa vieraillut näyttelijätär Anneli Sauli. Hän kertoi käyneensä säännöllisesti kuntosalilla jo 40 vuotta. Jokin aika sitten hän teki vielä 15 kilometrin juoksulenkkejä, mikä on kova saavutus 80-vuotiaalle naiselle.

Odottelen innokkaasti huhtikuun ensimmäistä päivää. Silloin saan nimittäin lopettaa viime viikon maanantain nivustyräleikkauksesta johtuneen kolmen viikon treenikiellon ja jatkaa reilusti yli 40 vuotta kestänyttä kuntosaliharjoitteluani.

Otin tämän aiheen esille, koska nykyajan yhteiskunnassa on liikaa vallalla halu saada kaikki pikaisesti. Koska vähällä ei mitään kunnollista saa aikaiseksi, luovutetaan keksimällä jos mitä tekosyitä. Melkein kaikki niistä ovat lopulta pelkkää hevon paskaa.

Jos Sinä haluat pistää lopun tekosyillesi ja ryhtyä työhön kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin eteen, ota minuun sähköpostitse yhteyttä (arto.painilainen@gmail.com). Lähetän Sinulle kyselykaavakkeen, jonka vastausten pohjalta olen valmis tekemään juuri Sinulle soveltuvan oppaan tarpeellisine perustietoineen ja ohjelmineen.


Älä unohda viikonloppuna ulkoilua!


ENGLANNINKIELISESSÄ BLOGISSANI TIISTAINA
  • The New MMA Bodyweight Workouts
Fitness TipsPÄIVÄN AJATELMA

Huoli on tämän päivän hiiri,
joka syö huomisen juustoa.

positiivarit.fi


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA ...Ei kommentteja: