keskiviikko 5. joulukuuta 2012


ARNOLD SCHWARZENEGGERIN 10 PERIAATETTA - osa 10


10. Pysy nälkäisenä. 

Ruoki menestyksen nälkää, nälkää jättää oma puumerkksi asioihin, nälkää tulla nähdyksi ja kuulluksi ja vaikuttaa asioihin. Ja päästessäsi ylöspäin ja saavuttaessasi menestystä, varmista, että sinulla on nälkää myös toisten auttamiseen.

Älä jää lepäämään laakereillasi. Liian monet entiset urheilijat viettävät loppuelämänsä kehuskellen, kuinka suurenmoisia he olivat 20 vuotta sitten. Joku muu, kuten esimerkiksi Ted Turner, sen sijaan menee eteenpäin, isänsä ulkomainosyhtiön johtajan hommista CNN:n perustajaksi, Goodwill Games -urheilukisojen järjestäjäksi ja biisonien kasvattajaksi ja biisoninlihan myyjäksi. Hänellä on 27 kunniatohtorin arvonimeä. Sitä minä kutsuisin pysymisenä nälkäisenä. Bono aloittaa muusikkona, ostaa sen jälkeen muiden musiikkia, on aktiivisesti mukana taistelussa aidsia vastaan ja synnyttää uusia työpaikkoja. Anthony Quinn ei tyytynyt olemaan pelkkä elokuvatähti. Hänestä tuli maalari, jonka töitä myytiin sadoillatuhansilla dollareilla. Donald Trump kymmenkertaisti perintöosuutensa ja hänestä tuli valtakunnallisen tv-show’n tähti. Sarge matkusteli kuolemaansa saakka ympäri maailmaa, aina nälkäisena löytämään uusia projekteja.

Niin moni merkittäviin saavutuksiin yltänyt ihminen jää leijumaan paikoilleen ja toivoo vielä olevansa joku sen sijaan, että tyytyy vain puhumaan menneestä. Elämässä on paljon muutakin kuin ykkösasema jossakin asiassa. Menestyksen tavoittelu ja sen saavuttaminen opettavat niin paljon. Miksi et siis hyödyntäisi saamaasi oppia, käyttäisi kontaktejasi ja saisi niiden avulla vielä enemmän aikaan?

Minun isäni sanoi minulle aina: "Ole hyödyksi. Tee jotakin.” Hän oli oikeassa. Jos sinulla on lahjakkuutta tai taitoja, jotka tekevät sinut itsesi onnelliseksi, käytä niitä myös naapuriesi elämän parantamiseen. Ja jos tunnet tarvetta tehdä enemmän, anna mennä täysillä. Haudassa on paljon aikaa levätä. Elä elämäsi rohkeasti ja riskeeraten ja Eleanor Rooseveltin sanoin, tee joka päivä jotakin, joka pelottaa sinua.

Meidän kaikkien pitäisi pysyä nälkäisina!

Lähde: Total Recall - Uskomaton elämäntarinani, sivut 637-638.

Lisää asiaa Arnold Schwarzeneggeristä löydät:


ENGLANNINKIELISESSÄ BLOGISSANI TÄNÄÄN
  • How to Get Ripped in 3 Phases 
  • FREE 54 pages of NEW Muscle-Pounding Info 
Fitness Tips


PÄIVÄN AJATELMA

Puolet elämän iloista on löydettävissä pikkuasioista,
ohimennen siepatuista.

O.S. Marden

positiivarit.fiKIRJOITUSTAUKO ALKAA

Palaan kirjoittelemaan blogiani tammikuun alkupuolella. Niinpä ...

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ ja JOULUA!
Ei kommentteja: