perjantai 26. lokakuuta 2012D-VITAMIINI TYHJÄÄ TÄYNNÄ

Toivottavasti vihdoin ja viimein ihmiset saavat iskostettua päähänsä, että on järjetöntä uskoa kaikkea mitä heille tuputetaan. Kusetusta kun on kaikkialla: politiikassa, liike-elämässä, terveydenhuollossa ...

Varsinkin pienituloinen puutteellisella ravinnolla elävä kansalainen joutuu ikävään tilanteeseen ostaessaan tuotteita, joiden turhaan väitetään antavan terveysvaikutuksia. Melkoisella osalla niin sanotuista ravintolisistä ei muutenkaan ole juuri muuta kuin plasebovaikutus.

Tavalliselle kuntoilijalle, jonka repertuaariin kuuluu saliharjoittelua ja ulkoilua, riittää kovimpien treenien jälkeinen palautumisjuoma (jauhe+neste tai valmis juoma). Monipuolisesta ravinnosta hän saa kaiken muun tarvittavan. Jos välttämättä haluaa jotain muuta lisää käyttää, voi ottaa lisäksi:
  • monivitamiini- ja kivennäisainevalmistetta
  • kalaöljyä (kapseleina tai nesteenä)
Huom! Kannattaa valita tuotemerkit, jotka ovat tunnettuja ja jo pidemmän aikaa markkinoilla olleita.

Akuutti.fi kertoo seuraavaa:
Iso osa markkinoilla olevista D-vitamiinivalmisteista ei sisällä sitä määrää D-vitamiinia, mitä tuoteseloste lupaa, selviää Itä-Suomen yliopiston tutkimuksista. Osa tuotteista ei sisältänyt D-vitamiinia lainkaan.
Lue sieltä koko artikkeli ja tutustu tarkkoihin tietoihin D-vitamiinipitoisuuksista.

Ensilumi Turussa lokakuussa 2012


007 SKYFALL

Tänään saa Suomessa ensi-iltansa uusin James Bond -elokuva Sky Fall, josta jopa Ykkösen aamu-tv:n vähemmän fyysinen ei toimintaelokuvia fanittava kriitikko antoi peräti neljä tähteä.

Uusimmassa Seiska-lehdessä on 007 Skyfallista seuraavanlaista kerrontaa:

Tänä vuonna tulee kuluneeksi 50 vuotta ensimmäisen Bond-elokuvan maailmanensi-illasta. Tuolloin Salainen agentti 007 ja tohtori No -elokuvaa tähditti Sean Connery, 82. Juhlavuotena ensi-iltansa saa jo 23. Bond-filmi, 007 Skyfall.

Seiska tapasi viime sunnuntaina Lontoossa 007 Skyfall -elokuvassa James Bondia näyttelevän Daniel Craigin, 44.


”Tiedän missä Suomi on”

Daniel Craig on käynyt monta kertaa lahden toisella puolella Tukholmassa, muun muassa kuvatessaan Stig Larssonin menestysromaaniin perustuvaa elokuvaa The Girl with the Dragon Tattoo. Mutta onko hän piipahtanut myös Suomessa?

- Tiedän missä Suomi on, mutta en ole käynyt siellä, hän kommentoi.

Craig mietti kauan vastaustaan kysymykseen mitä hän tietää  Suomesta.

- Hmm, pari ohjaajaa tulee Suomesta, ja mitäs muuta... Nokia. Teillä on myös ainakin 20 eri sanaa
lumelle, Hän pohti.


"En halunnut Bondiksi”

Uusi 007 Skyfall on Craigin kolmas Bond-elokuva. Hän on sopinut tekevänsä myös kaksi seuraavaa agenttileffaa.

- Olen ylpeä, että teen tätä nyt. Minulla ei kuitenkaan koskaan ollut minkäänlaista aikomusta ryhtyä James Bondiksi. En uneksinut siitä, ja se oli viimeinen asia, mitä olisin halunnut tehdä, kun ryhdyin näyttelijiksi, hän paljasti.

Nyt Daniel Craigista tuntuu uskomattomalta, että hän on osa Bond-ilmiotä.

- Näitä leffoja on ilo tehdä. Suurimmat sävähdykset saan siitä, että kukaan muu ei tee tätä.

007 Skyfallin kuvaukset kestivät kuutisen kuukautta.

- Nautin kuvauksista täysillä, mutta totta kai jokainen väsyy joskus. Hankalinta oli pitää energiataso ylhäällä.


"Rakastan autoja”

James Bondin alkuperäinen auto Aston Martin DB5 on palannut elokuvasarjaan. Auto nähtiin ensimmäisen kerran vuonna 1964 Kultasormessa ja viimeksi 1995 elokuvassa Kultainen silmä.

Graigilla on itselläänkin ollut Aston Martin.

- Rakastan autoja! Minulla oli Aston Martin, mutta ei enää. Keräsin sillä paljon rahaa hyväntekeväisyyteen. Ne ovat kauniita ja maailman parhaita autoja. Asun nyt New Yorkissa, ja se on surkea paikka ajaa autoa. Jossain toisessa todellisuudessa ajaisin Aston Martinilla joka päivä.


Toimittajan (Anne Tahvolainen) kommentti: Huumorintajuinen ja suora!

Saapuessaan haastatteluhuoneeseen Daniel Craig yllätti iloisuudellaan ja huumorillaan. Olin kuullut, että Craig on yleensä hyvin vähäsanainen ja suorapuheinen. Suorapuheinen hän oli nytkin. Daniel sanoi mielipiteensä kaunistelematta. Arvostan.

Vähäsanaisuus oli hänestä kaukana, välillä toimittajat joutuivat melkein keskeyttämään hänet, että olisivat ennättäneet kysyä mahdollisimman monta kysymystä. Craig vitsaili, puhui erityisen paljon ja esitti toimittajille kysymyksiä. Huumorintaju hänellä oli ykkösluokkaa.

Daniel Craigin kaltaisia ihmisiä haastattelen mielelläni. Lisäksi että hän on äärimmäisen karismaattinen, on hän myös asiallinen ja hauska. Aika harvinainen yhdistelmä, vai mitä?


Treenasin kaksi kuukautta hurjasti!

Brittiläinen Naomie Harris, 36, joutui 007 Skyfall -elokuvaa varten kovalle treenikuurille. Hän harjoitteli ankarasti kaksi kuukautta ennen kuvausten alkua.

- Treenasin valmentajan kanssa viisi kertaa viikossa, kaksi tuntia päivässä. Lisäksi kävin ampumaradalla ja taistelukoulutuksessa sekä harjoittelin stuntajoa. En ole koskaan treenannut niin kovaa, hän kertoi.

Naomielle Bond-leffat olivat hyvin tuttuja jo entuudestaan.

- Lontoossa ei voi kasvaa näkemättä James Bond -elokuvia, ja olin kova fani jo pienenä. Pelkäsin Daniel Craigia aluksi. Ensimmäisen kerran, kun näin Danielin, hän oli pukusovituksessa. Yritin hiippailla vähin äänin ohi. Hän kuitenkin juoksi perääni, taputti minua päähän ja kysyi, että "mihin olet menossa, typerys". Sitten hän halasi minua ja kertoi olevansa iloinen, että olen mukana.

Lähde: Seiska 43/2012, sivut 4-5.


TOTAL RECALL

Koska Otavan minulle arvioitavaksi lähettämän Arnold Schwarzeneggerin uusimman kirjan "Total Recall" lukeminen on vielä kesken, siirtyy arvioinnin sepustaminen joitakin päiviä eteenpäin. Aion antaa rehellisen arvion, joka perustuu koko kirjan lukemiseen sivu sivulta.
ENGLANNINKIELISESSÄ BLOGISSANI EILEN
  • A Natural Pro Bodybuilders Daily Meal Schedule
Fitness Tips
PÄIVÄN AJATELMA

On hyvä omistaa rahaa ja kaikkea sitä mitä rahalla saa, mutta on syytä silloin tällöin tarkistaa, että emme menetä niitä asioita, joita rahalla ei saa.

positiivarit.fi


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA ...


2 kommenttia:

Dexteri kirjoitti...

Näyttäspä tulevan uutta tutkimusta tuosta uutisesta :) Ilmeisesti on yliopiston oppilaat vahingossa vähän söheltäneet.

http://www.ravintolisatiedotus.fi/

Arto Painilainen kirjoitti...

On kuitenkin varmaa, että on runsaasti ravintolisiä, jotka eivät anna sitä mitä lupaavat.