keskiviikko 15. elokuuta 2012


OSTAPTSHUK MENETTI KUULAKULLAN DOPINGKÄRYN TAKIA

Naisten kuulantyönnön Lontoon olympiakisoissa voittanut valkovenäläinen Nadzeja Ostaptshuk on jäänyt kiinni dopingista ja menettää kultamitalin, ilmoitti Kansainvälinen olympiakomitea. Ostaptshuk kärysi metenolone-steroidista (Lisäys: sama kuin mistä Martti Vainio kärysi aikoinaan).

Lähde: satakunnankansa.fi

Lisää asiaa Nadzeja Ostatshukista: fi.wikipedia.org


Oma kommentti

Naisellisuus on jo muutenkin katoava luonnonvara, koska sitä tuhotaan epänaisellisella vaatetuksella, jätkämäisellä kielenkäytöllä, tupakoinnilla, kaljan litkimisellä ja roskaravinnolla. "Petolinnun perseitä" on jo aivan liikaa etenkin lähiöissä. Toki on jokaisen oma asia miltä näyttää ja miten käyttäytyy.

Kilpailu urheilussa maailman huipulla on erittäin vaativaa - puuhastelulla ei siellä pärjää. Vain parhaimmat tienaavat kunnolla, joten jollain lailla voi ymmärtää, että kiusaus kiellettyjen menetelmien käyttöön on suuri. Pahinta on, että nämä käryt innostavat sellaisia, joita ei kukaan ole missään testaamassa. Liian moni nuori kuntoilijan tasolla oleva sortuu kiusaukseen ja hankkii itselleen ainetta, jolla uskoo olevan vaikutuksia suorituskykyyn. Nämä saattavat olla epäpuhtaita ja jopa täysin vailla uskottuja lääkeaineita. Joka tapauksessa niistä saatu hyöty on yleensä haittoja pienempi. Erityisen draamaattiset ovat vaikutukset naisille.

Tsekkaa: doping-osa-1

PÄIVÄN AJATELMA

Minulla on kuusi palvelijaa, jotka ovat opettaneet minulle sen,
mitä tiedän. Heidän nimensä ovat Mitä ja Miksi? Milloin ja Kuinka?
Mistä ja Minne?

-Rudyard Kipling

Lähde: positiivarit.fi


Ei kommentteja: