perjantai 4. toukokuuta 2012VATSALIHAKSET KESÄKUNTOON - 3 TEHOLIIKETTÄ


Mikä on kauniin hoikan vatsan salaisuus? Lopeta pelkkä perusvatsarutistusten tekeminen ja kokeile näitä Shape.comin kolmea teholiikettä, jotka treenaavat myös syviä vatsalihaksia!

1. Makaa toisella kyljelläsi alemman käden kyynärvarteen nojaten. Huolehdi että kyynärpää ja hartia ovat suorassa linjassa toisiaan kohden. Aseta päällimmäinen käsi lanteellesi ja nosta kylkeäsi ylös siten että käsi pysyy paikallaan. Pidä itseäsi ylhäällä 30-45 sekuntia ja yritä saada vartalollesi mahdollisimman suora linja jännittämällä tukilihakset. Toista liike useamman kerran ja vaihda kylkeä. Katso kuva.

2. Asetu päinmakuulle. Ojenna kädet suoraksi pitäen kämmenet lattiassa hieman leveämmällä kuin hartiat ja anna olla varpaiden kiinni lattiassa. Kävele käsiä sivulle niin leveälle kuin saat ja kävele kädet sitten takaisin aloitusasentoon. Toista 10-12 kertaa. Jos tarvitset haastetta, tee tämä sama siten, että toinen jaloistasi on reilusti irti lattiasta. Tämä tehokas vatsalihasliike treenaa vatsalihaksien lisäksi käsivarsia ja jalkoja. Katso kuva.

3. Asetu samaan asentoon kuin edellisessä liikkeessä ja laita jalkojesi alle jotain mikä liukuu lattialla (esimerkiksi pyyhe). Liiku tässä asennossa käsiesi avulla eteenpäin noin 10-20 metriä ”krokotiilikävelyä” ja pidä keskivartalosi tiukkana päästämättä selkää notkolle. Levähdä minuutti ja kulje sama matka takaisin päin. Toista vielä kerran. Katso kuva.


Lähde: Shape.com ja tohtori.fi


Lue myös:

Kommentti:

Muista, että vatsaliikkeet, olivatpa ne sitten mitkä tahansa, vaikuttavat ainoastaan lihaksiin, eivät rasvaan. Voima- ja kestävyysharjoittelulla lisäät toki jonkin verran kulutustasi samalla kun kuntosi kohenee. Läskiä vyötäröstäsi ja muualtakin kehostasi voit vähentää oikeanlaisella ruokavaliolla, joka sisältää sopivia ruoka-aineita ja sopivan määrän energiaa ... ei liikaa eikä myöskään liian vähän. Myös stressin ja levon määrä ja laatu vaikuttavat rasvanpolton tehokkuuteen.ENGLANNINKIELISESSÄ BLOGISSANI EILEN
  • 3 Free Hypnosis MP3s From A Beverly Hills Hypnotist
  • Did You Know That Truly Fast Fat Loss Is Nearly Impossible?
Fitness Tips


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA ... palaan kirjoittelemaan maanantaina.


Ei kommentteja: