maanantai 2. tammikuuta 2012

VUOSI ON VAIHTUNUT ... elämä ja kirjoittelu jatkuu

Raketit on ammuttu ja viinat juotu. Jäljellä on roskat pitkin pihoja ja aukioita ja päässä morkkis ja jyskytys. Näin lienee aika monen suomalaisen aikuisen kohdalla. Itse en liiemmälti juhlia vietä - en uutta vuotta, vappua, juhannusta enkä juuri jouluakaan. Minulle siis oli aivan sama oliko kello 23.59 uudenvuodenaattona tai 00.01 vuoden 2012 ensimmäisenä päivänä. Toki yritän omaa elämääni vuosi vuodelta kohentaa. Tänä vuonna olisi ehkä syytä panostaa henkiseen ja fyysiseen ryhtiin ja talouteni kohentamiseen.

Kuten nyrkkeilyssä tärkeämpi kuin lujaa lyöminen on iskujen hyvä sietäminen, niin on myös elämässä. Mitä vanhemmaksi tulee sen enemmän eteen kampeaa vaikeuksia elämän eri alueilla. Ilman kohtuullisen lujaa henkistä kanttia niistä on vaikea selviytyä.

Iän myötä tahtoo myös keho lysähtää, jos ryhdin eteen ei tee työtä. Kankeutta ainakin hieman vähentää säännöllinen venyttely ja liikunta yleensäkin.

Vuosi vuodelta tavallisen kansalaisen, joksi itseni lasken, elämä tulee yhä kalliimmaksi. Jo välttämättömien tarpeiden täyttämiseen eivät tahdo eläketulot riittää. Niinpä yritän hankkia itselleni lisätuloja kunto-ohjelmia tekemällä ja internetmarkkinoinnilla. Kovasti alle odotusten ovat tulokset tähän asti olleet. Ihmiset ovat haluttomia mitään mistään maksamaan ja ilmainenkin osallistuminen on velttoa. Toivonkin, että Sinä teet tämän tekstin luettuasi jotain seuraavista:

Aion jatkaa tämän suomenkielisen blogini kirjoittamista ma + ke + pe. Blogistani et tule löytämään kuvia lihaksistani etkä minua niitä treenaamassa. 62-vuotiaan 75-kiloisen miehen muskeleissa ei paljon näytettävää ole. Jätän poseeraukset kehonrakennuksen ammattilaisille, joiden sivustoihin löydät linkkejä blogini oikeasta reunasta (uutena siellä on Phil Heat - Mr. Olympia 2011). Ainoat henkilökohtaiset voimavarani kun ovat sisukkuus ja elämänkokemus. Niitä on vaikea kuviksi raamittaa.

Huom! Tarkoitukseni on kirjoitella englanninkielistä blogiani ti + to + la.

Sanotaan, että "minkään ennustaminen ei ole niin vaikeaa kuin tulevaisuuden". Mitä vuosi 2012 tuo mukanaan: Iranin ja Israelin välisen sodan .. talousahdingon jatkumisen ...  Mayojen ennustaman maailmanlopun ... ?

Itselläni on 8. tammikuuta vuorokausivirtsan keräys ja aamupäivällä seuraavana päivänä (9. tammikuuta) verikokeet, tuon virtsan jättäminen sairaalaan ja siellä vielä luustokuvat. On nimittäin tullut täyteen kahdeksan kuukautta edellisestä syöpäkontrollistani (luuydinsyöpä todettu ja hoidettu vuonna 1999 - ollut remissiossa eli lepotilassa sen jälkeen). Kun olen saanut lääkäriltäni tsekkausten tulokset 16. tammikuuta, päätän miten toimin siitä eteenpäin.
PS. Toivotaan suomalaisille hiihtäjille menestystä Tour De Skillä täältä lumettomasta Etelä-Suomesta (vrt. blogin iso yläkuva ja vasemmalla vieressä oleva eilispäivältä).


HYVÄÄ ALKANEEN VUODEN 2012 jatkoa Sinulle.

Ei kommentteja: