perjantai 5. elokuuta 2011

HYVIÄ SYITÄ ULKOILLA REKUN KANSSA

1. Tulet nopeasti (parem­paan) kuntoon, koska koiran tarpeet auttavat lähtemään ulos sään­nöllisesti.

2. Innostut helpommin kovaan vauhtiin, koska koiran innostus tarttuu sinuunkin.

3. Voit treenata pimeälläkin, kun koira on turvanasi.

4. Kun päästät koiran irti hihnasta, saa koira vieläkin paremmin liikuntaa ja voit itseki
n lisätä vauhtia.
5. Kun opetat koiran tot
­telemaan käskyjäsi, niin nautitte molemmat yhteispelistä. Jos koira ei tottele, on käytettävä aina hihnaa.

Lähde: Kunto Plus 10/2011, sivu 7.Toivo, 1998-2003

Koirallani todettiin vasta viisivuotiaana molemmissa munuaisissa synnynnäisiä vaurioita, joiden vuoksi Toivo meni erittäin heikkoon kuntoon ja jouduttiin lopullisesti nukuttamaan.http://www.tiistinfysioterapia.fi/Artikkelit/artikkeli_koiranfyysinenvalmentaminen.htm

http://www.collieyhdistys.fi/forum/viewtopic.php?f=31&t=161

http://www.fitstep.com/freebooks/79questions-withdog.pdf

https://www.tripleclicks.com/results.php?dept=354
HOIKKA LANTIO ON HYVÄKSI SYDÄMELLE

Naisilla, joilla rasva on kerää
ntynyt lantioon ja pa­karoihin on - toisin kuin tähän asti on luultu - yhtä hyvä syy laihduttaa kuin niillä naisilla, joiden rasva on kertynyt vatsaan.

Uusi tutkimus, johon osallistui 222 000 koehenkilöä ja 200 tutkijaa, on iskenyt särön siihen luuloon, että vatsan tienoille kertynyt rasva olisi yksiselitteisesti vaarallisempaa terveydelle kuin lantioon ja pakaroi­hin kertynyt rasva. Uuden jättitutkimuksen mukaan sydänvaivojen riski kasvaa merkittävästi ylipainon vuoksi riippumatta siitä, mihin osaan kehoa rasva on asettunut.

Uuden tiedon mukaan vyötärönympärys ei siis vält­tämättä ole ainoa mittari sille, onko paino sydämelle haitallista, eikä lantion seudun rasva kertymiä voida kuitata pelkästään kosmeettiseksi haitaksi.

Lähde: The Lancet


Arne Astrup
, professori, lääketieteen tohtori ja Ravitsemus-ja lihavuustutkimus-instituutin johtaja:
"Vyötärön ympärys ei yksin riitä mittariksi". Tutkimus haastaa kaiken tähän mennessä uskotun, mutta on silti kiinnostava ja uskottava. Sen mukaan vatsa- ja lantiorasva voidaan rinnastaa. Tutkimus ei ota kantaa siihen, onko vatsarasva sijoittunut aivan ihon alle vai sisälle kehoon sisäelinten ympärille. Siksi ei voida vetää johtopäätöksiä siitä, voidaanko lantion seudun rasva rinnastaa sisäelinten ympärille asettuneeseen rasvaan, jota yhä pidän vaarallisimpana. Tutkimus kuitenkin osoittaa, että on syytä käyttää useita eri mittareita: niin BMI:tä, vyötärön ympärystä kuin kehon kokonaisrasvamäärääkin, kun ylipainoa arvioidaan.

Lähde: Kunto Plus 10/2011, sivu 8.
KALEVAN KISAT 2011

Eilen Paavo Nur
mi -stadionilla ei vielä ollut kilpailutoimintaa, sillä kävelykisat olivat sen ulkopuolella Aurajoen rantamilla. Siksi pääsin ottamaan ilman pääsylippua kuvia juuri uudistetusta kentästä. Ohessa kuva "keihäänheittäjän näkökulmasta".

http://fi.wikipedia.org/wiki/Paavo_Nurmi

TILAA NYT ITSELLESI KUNTO-OHJELMA

Mikäli et ymmärrä juuri lainkaan englantia tai jos haluat omien edellytystesi mukaisen kattavan kunto-ohjelman, on paras valinta niin naisille kuin miehillekin Kunto-opas, keho & mieli & ravinto. Käy tutustumassa sen sisältöön kotisivuillani http://kuntoguru.com

Jos ymmärrät vähintään kohtuullisesti englantia ja haluat hoikentaa kehoasi, on hyvä vaihtoehto varsinkin naisille The Diet Solution. Käy lukemassa Isabel De Los Riosin artikkeli (esimerkiksi Thursday, July 21, 2011) blogistani http://fitnesstips-kuntoguru.blogspot.com ja klikkaa sitten siellä tai tässä suomenkielisessä blogissani olevaa The Diet Solution -kuvaa.

Jos ymmärrät vähintään kohtuullisesti englantia ja haluat tehokkaasti kasvattaa lihaksiasi tai polttaa rasvaa kropastasi, ovat hyviä vaihtoehtoja varsinkin miehille Nick Nilssonin oppaat. Siirry englanninkieliseen blogiini http://fitnesstips-kuntoguru.blogspot.com ja klikkaa sitten siellä Sinulle sopivaa Fitness-eBooks -kuvaa.
ENGLANNINKIELISESSÄ BLOGISSANI tänään:
  • High Protein Fudge Bars
  • Eliminate those Ugly Boobs - Tips on The Way to Lose Man Breasts
http://fitnesstips-kuntoguru.blogspot.com


HYVÄÄ VIIKONLOPPUA. Palaan maanantaina.Ei kommentteja: