tiistai 25. tammikuuta 2011

JACK LALANNE ON POISSA

Huom! Kuva on äitini haudalta, joka aikoinaan tulee olemaan myös minun viimeinen lepopaikkani.

Sain eilispäivänä USA:sta useita sähköposteja, joissa kerrotaan fitnesslegendan ja kuntoilun pioneerin Jack LaLannen menehtymisestä sunnuntaina keuhkokuumeen aiheuttamiin komplikaatioihin. Hän oli 96-vuotias.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Jack_LaLanne http://www.jacklalanne.com/
http://www.thedoctorweighsin.com/jack-lalanne-is-dead-%E2%80%93-long-live-jack-lalanne/

http://www.iltasanomat.fi/viihde/Fitnesslegenda%20Jack%20LaLanne%20kuoli%2096-vuotiaana/art-1288364363575.html
PILLERINPOPSIJAT

Eilisessä TV1:n Prismassa kerrottiin lääkkeiden kehittämisestä. Antibiootit, kolesterolia alentavat lääkkeet ja mieliala­lääke serotiini ovat muuttaneet maailmaamme, mutta mitä lääkkeistä lopulta tiedetään? Entä mitä vaaroja seuraa siitä, että lääkärit kirjoittavat lääkkeitä jokaiselle, eivätkä välttämät­tä sairauksiin? Pillereiden popsiminen on mennyt jo niin pit­källe, että Australiassa kehitetään valmistetta, joka päättää elämän.


Voit katsoa ohjelman jälkikäteen

http://areena.yle.fi/video/1638492


Oma kantani lääkkeisiin

L
ääkkeiden tarkoituksena on hoitaa todettuja sairauksia, poistaa kipuja ja parantaa elämänlaatua. Ne ovat tarkoitetut sairaille, ei terveiden huvikäyttöön.

Tällä hetkellä minull
e ainoa välttämätön lääke on Bonefos, jota otan aamuisin tyhjään vatsaan veden kanssa kaksi 800 milligramman tablettia. Sen tarkoituksena on pitää kalsium luuydinsyövän läpikäyneen (todettiin minulla vuonna 1999) luita vahvistamassa niin, ettei se lähde liukenemaan verenkiertoon. Nuo kaksi päivittäistä tablettia maksavat apteekissa 8 euroa eli kahden 100 tabletin pakkauksen hinta on 811 euroa. Onneksi ne ovat minulle täysin korvattavia. Maksan vain muutaman euron tuosta koko satsista.

http://spc.fimea.fi/indox/nam/html/nam/humspc/7/43177.pdf

En hyväksy terveiden ihmisten hormonien (anaboliset steroidit, testosteroni jne.) käyttöä. Olen niitä kyllä nuorempana kokeillut melkoisen pitkään, joten tiedän niiden mahdollisista hyödyistä ja varsinkin haittavaikutuksista. Nyt koetan pitää yllä hyvää hormonitasoa ravinnon, liikunnan ja levon optimoinnilla.


http://ffp.uku.fi/intro/anaboli.htm

Vaikka luuydinsyöpä aiheutti luustomuutoksia ympäri kehoani ja niiden myötä särkyä ja
jomotusta, en käytä kipulääkkeitä. Niitä sain vuonna 1999 sisääni aivan riittävästi usean kuukauden sairaalassa olon aikana.

http://www.tohtori.fi/?page=5817524&id=6954784

Välillä kärsin yksinäisyydestä ja rahapulasta niin paljon, että olo on kovastikin masentunut. En silti enää turvaudu mielialalääkkeisiin. Ne kun eivät naista ja rahaa elämääni tuo.


http://yle.fi/uutiset/terveys_ja_hyvinvointi/2010/09/mielialalaakkeista_on_moneksi_2001290.html

Koska uskon hormonitasoni olevan ikäisekseni hyvä ja toiminnat pelaavat, en tarvitse Viagraakaan.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Sildenafiili

Ainakaan toistaiseksi ei elämäni ole ajautunut sellaiseen pisteeseen, että pitäisi liittyä Exit Internationaliin tai edes harkita elämäni lopettamista arvokkaasti "rauhantabletilla".

http://www.exitinternational.net/
LUSH - KÄSINTEHTYÄ KOSMETIIKKAA


Meidän kuntoilijoiden iho joutuu muun elimistön ohella lujille, olemme sitten naisia tai miehiä. Niinpä ei ole yhdentekevää mitä pesu- ja hoitoaineita käytämme. Tärkeää tulisi olla myös tuotteiden eettisyys. Siitä Lush kertoo sivuillaan:

Eläinkoepolitiikka


Lush on voimakkaasti eläinkokeita vastaan eikä testaa mitään tuotteitaan eikä raaka-aineitaan eläimillä. Emme myöskään osta tuotteita tai raaka-aineita yrityksiltä, joiden Lushille tarjoamat tuotteet ovat eläinkokeettomia, mutta jotka muuten testaavat mitään tuotteitaan eläimillä. Tämä edellytyksemme on uraauurtava ja ainutlaatuinen ja edustaa uutta tapaa vastustaa eläinkokeita kosmetiikassa.


Lush noudattaa omaa tuottajaspesifistä boikottipolitiikkaa (Supplier Specific Boycott Policy). Se toimii pitkälti samalla lailla kuin perinteiset boikotit - ostamisesta kieltäydytään niin kauan kunnes haettu asia - eläinkokeettomuus - on saavutettu. Toimittajat sitoutuvat kirjallisesti olemaan testaamatta eläinkokeilla.


Käy tutumassa laajaan valikoimaan (myös miehille):

http://www.lush.fi/index.php
PÄIVÄN AJATELMA

On parempi huolehtia luonteesta kuin maineesta,
koska luonne on se mitä ihminen on oikeasti,
kun taas maine kertoo ainoastaan sen mitä
muut hänestä ajattelevat.

John R. Wooden

http://www.positiivarit.fi/

Ei kommentteja: