sunnuntai 2. joulukuuta 2007


"Mastot" - Ari Kokkonen.


Tänään joulukuun toisena päivänä on vuorossa Muscle Explosion -ohjelman neljäs päivä, jonka tekijä (Nick Nilsson/USA) on nimennyt High Rep Partial Training - Lactic Acid Training Style eli "maitohappotreeniä pitkillä sarjoilla osittaisin liikeradoin".

Useita vuosia sitten vakavan sairauden vuoksi vammautuneen selkäni ja voimaräkin puutteen takia en sitä aivan sellaisenaan voi läpikäydä, vaan pitää improvisoida.

Tarkoituksena on tänään treenata rintaa, selkää, hauiksia, pohkeita ja epäkkäitä. Kaikissa muissa lihasryhmissä paitsi viimeisessä teen kahta eri liikettä. Ensimmäisen liikkeistä suoritan vain sen loppuosalta (esimerkiksi penkkipunnerrus puomeilta puolesta välistä ylöspäin) ja toinen alhaalta puoleenväliin (esimerkiksi vipunostot käsipainoilla).

Toistoja pitäisi olla ensimmäiseen sarjaan kumpaakin liikettä 20-30. Näillä samoilla painoilla tehdään sitten niin monta toistoa kuin lopuissa sarjoissa menee palautuksen ollessa liikkeiden välillä vain 20 sekuntia. Rinnalle liikepareja (supersarjoja) tulee neljä, selälle neljä, hauiksille kolme ja pohkeille kolme. Epäkkäille teen vain kaksi sarjaa yhtä ainoaa liikettä.

Kunkin lihasryhmän loppuun tulee vielä kaksi erittäin pitkää sarjaa (40-50 toistoa) kevyellä painolla minuutin palautuksella.

RAVINTOpuoleni koostuu tänään noin 180 grammasta proteiinia, 100 grammasta hyviä rasvoja ja vain vajaasta 50 grammasta hiilihydraatteja.

...

Aloitan huomenna uuden artikkelisarjan : 15 LAIHDUTUSVIRHETTÄ.

Ei kommentteja: