maanantai 19. marraskuuta 2007"Ilta" - Ari Kokkonen.Kahden viimeisen päivän loppurutistus on alkamassa hieman yli kuukauden noudattamassani Metabolic Surge Rapid Fat Loss -ohjelmassa. Sitten on vielä viikon mittainen palauttamisjakso kevyemmällä harjoituksella ennen kuin pidän totaalisen lepopätkän.

Nämä kaksi päivää ovat nimikkeen Antagonistic Superset Training alla eli treenataan supersarjoina lähinnä vastavaikuttajia (työntö/veto, ojennus/koukistus).

Tänään tulen suorittamaan kolme supersarjaa rintaa/selkää, kolme supersarjaa etureisiä/takareisiä/pohkeita, kaksi supersarjaa hartioita/vatsaa ja kaksi supersarjaa hauiksia/ojentajia. Toistot ovat 12-15 ja palautukset supersarjojen välillä 90 sekuntia.

Heti punttitreenin päälle poljen spinningpyörällä yhdeksän settiä á 30+30 sekuntia.

35. päivän ravintoni noudattaa edelleen linjaa: proteiinia 160-200, hiilihydraatteja 320-400 ja rasvaa 20-40 grammaa. Kreatiini ja glutamiini ovat nyt poissa kuvioista.

...

Aloitan tänään pitkän sarjan otsikolla hyviä keinoja terveyden edistämiseen. Koska olemme sekä fyysisiä että henkisiä olentoja, koskettelevat tulevat vinkit molempia puolia.

KEINO 1. Anna anteeksi.

"Jos aiot etsiä elämässäsi tilaisuutta kostaa, kaiva ensin kaksi hautaa." - Confusius.

Kantamalla kaunaa jotakuta Sinua loukannutta kohtaan vahingoitat ensisijaisesti itseäsi, sillä vihan on todettu olevan monen vaikeankin sairauden taustalla. Ironista on, että tuo kyseinen loukkaaja ei todennäköisesti ajattele Sinua lainkaan - on unohtanut jos ei Sinut, niin ainakin tuon asian kokonaan.

Vaikka muistisi olisi niin hyvä, ettet kykene loukkauksia unohtamaan, anna anteeksi. Kun itse teet joskus virheitä, anna anteeksi myös itsellesi.
Ei kommentteja: